Bearish Divergence Haunts Bitcoin! Vil BTC-prisen berøre $ 17K?

Højdepunkter

  • RSI indikerer en fortsat udsalg af aktivet, men stadig ikke ‚oversolgt‘
  • S-kurvemønsteret indikerer en lille stigning i Bitcoin
  • Bitcoin Bull kan dog være bedre end Bears på kort sigt

Bjørne kan hindre Bitcoin bull run

Bitcoin registrerede nye højder ved at smadre over $ 16.000 niveauer på meget kort tid. Med BTC-kursen stærkt på vej mod sin ATH forudsiger analytikerne, at det ville være nært forestående at nå $ 17K.

En af den tekniske analytiker og BTC-kryptospecialist Parabolic Thies har forudsagt to muligheder. Enten får bjørnene ‚REKT‘, og ATH opnås, inden de dumpes tilbage til $ 14K-niveauer, eller Bitcoin stopper her, konsolideres, inden de når ATH og ser aldrig tilbage.

Prisen på Bitcoin (BTC) vil berøre $ 17K?

Bitcoin har med succes opretholdt over $ 15.000 i mere end 3-4 dage og for nylig krydset $ 16.000. Med den nuværende bull run forudsiger nogle analytikere et kortvarigt rally, der ender med en tilbagetrækning

Imidlertid har en anden analytiker Coingilla opdaget et S-kurvemønster og også en bearish divergens i RSI, som ligger mellem 50-55.

I det forrige tyrrally i 2017 og i 2019 havde RSI-indikatorerne næsten nået 100, hvilket antydede en meget ‚overkøbt‘ tilstand. Men i øjeblikket ramte RSI bare tæt på 80 og dyppede under 55 niveauer. På nuværende tidspunkt ligger Bitcoin-prisen på $ 16,120 med en stigning på 1,77 procent inden for de sidste 24 timer.

Samlet set bør Bitcoin-bjørnene ikke overgå tyren for at fortsætte rallyet. Men det salgstryk, der akkumuleres på hvert trin, skaber nogle problemer for bitcoin bull-rallyet. Derfor ville Bitcoin-bevægelsen til sin ATH være meget interessant at være vidne til.